Be inspired
Watch Video
Life @ Wolters Kluwer

We’re innovators with impact. We provide expert software & information solutions that the world’s leading professionals rely on, in the moments that matter most. You’ll make a real difference in the lives of millions of people. Together with our customers, we help to advance sustainability, health, justice, prosperity, and commerce around the world. 

 

You can thrive at Wolters Kluwer, where diversity is core to our collective strength and high performance. Be your unique self, share your creative ideas, do your best work, and take time to grow in our caring and inclusive culture. 

team-secondary-multicolor

Join Our Talent Community

We’ll keep you updated.

Join Us

Icon, Diversity, disability awareness

Disability Accommodation

Let us know if you need support with your application.

Email Us

Illustrated Icon represents a LinkedIn job profile

Follow Us On LinkedIn

See what’s happening across our organization.

Follow Us
 • CÉLUNK
 • A MUNKÁNK
 • A MI TÖRTÉNELMÜNK
 • KOLLÉGÁINK
 • MUNKAKÖRNYEZETÜNK
 • HELYSZÍNEINK
 • FELVÉTELI FOLYAMATUNK

Célunk - Hatást gyakorolni, amikor az a leginkább számít 

A Wolters Kluwer a professzionális információs, szoftveres megoldások és szolgáltatások globális szolgáltatójaként elkötelezett amellett, hogy segítse a szakembereket üzleti tevékenységük fejlesztésében, valamint bonyolult problémák bizalommal való megoldásában az állandóan változó világunkban. Elkötelezettek vagyunk a több mint 180 országban általunk kiszolgált egyének és szervezetek mindennapi sikerét biztosító befektetésünk iránt.  Ügyfeleink minden nap döntést igénylő pillanatokkal szembesülnek, amelyek emberek millióinak életét befolyásolják és a holnap társadalmát alakítják. 

A Wolters Kluwer több mint 180 éve szolgálja a szakembereket, segítve őket a munkafolyamataik fejlesztésében és a jól informált döntéshozatalban, amikor az a leginkább számít. Elismernek és értékelnek minket azért, mert segítünk ügyfeleinket saját potenciáljuk felismerésében és befolyásuk kifejtésében, amikor az a leginkább számít. 

Az emberi hatás, mely mozgatja a társadalmat

Ha csatlakozol a Wolters Kluwer csapatához, akkor egy olyan globális vállalatnál fogsz dolgozni, amely hatással van ügyfelei sikerére, ami emberek millióinak életét könnyíti meg és a holnap társadalmát alakítja. A Wolters Kluwernél a Te munkád is hozzájárul az emberek egészségének, biztonságának, boldogulásának és törvényes jogainak védelméhez, miközben az üzleti élet szereplőinek fejlődését is szolgálja. A Wolters Kluwer olyan környezetet biztosít, ahol Te is a folyamatosan változó világ kritikus része vagy, ahol kritikus gondolkodással és a legújabb technológiákkal találkozhatsz.

 • 1836 - 1918
  Wolters Kluwer History
  A korai vállalkozók: Wolters, Noordhoff, Samsom és Kluwer
  A 19. század folyamán olyan alkotmányos és jogi reform intézkedések születtek, melyek a laza kapcsolattal rendelkező holland gyarmatokat egy modern ipari gazdasággá kovácsolták össze. Az oktatási és ismeretterjesztő irodalom iránt megnövekedett igény számos családi kiadó vállalkozás létrejöttét eredményezte. A Wolters Kluwer gyökerei közvetlenül négy vállalkozó családra vezethető vissza: Wolters, Noordhoff, Samsom és Kluwer.
 • 1918 - 1987
  Our History 1918 - 1987
  Egy új kor kezdete: A falak ledöntése
  A századfordulón a nyugati világ az olvasás lázában égett. A nyomtatás, a marketing, a terjesztés és a fogyasztási szokások radikálisan megváltoztak. A következő évtizedekben a Wolters, Noordhoff, Samsom és a Kluwer az 1930-as évek válsága felé sodródott: a háború utáni kereskedelmi és szociális mélyrepülés, valamint az elektronikus könyvkiadási technológiák felé. Végső fokon a négy család egy tőről fakadt.
 • 1988 - 2001
  Our History 1988 - 2001
  Nemzetközi terjeszkedés, az internet fontossága
  Az 1990-es években a Wolters Kluwer vállalat évente 15%-os átlagos profit növekedést ért el. A nemzetközi terjeszkedést számos hagyományos és elektronikus kiadó vállalat felvásárlása táplálta. Ugyanakkor az internet elterjedése olyan erős negatív hatással volt a vállalatra, amilyennel korábban soha nem szembesült. A vállalatnak új gondolkodásra és új egy kezdetre volt szüksége. 2001-re a vállalat felvázolta a fenntartható növekedés felé vezető utat.
 • 2002 - 2010
  Our History 2002 - 2010
  Növekedés és digitális átalakulás
  A dot-com lufi 2000-es kipukkanását követően beköszöntött a Digitális korszak. Ez egy olyan mélyreható technológiai és informatikai változásokkal teli korszak volt, ami az üzleti életre és a vásárlókra is nagy hatással bírt. 2003-ban az új vezetés elfogadta a gyors változásokat, és a Wolters Kluwer bemutatta első három éves stratégiai ciklusát. 2010-re a vállalat porfóliója alapvetően átalakult.
 • 2011 - 2015
  Our History 2011 - 2015
  Amikor helyesen kell cselekedni
  A Digitális korszak a második évtizedére gyorsan beérett. Hatalmas mennyiségű adat, okostelefonok, intelligens keresőmotorok. A kihívásokkal teli globális gazdasági környezetben a vállalat ügyfeleire a még keményebb, még gyorsabb, még hatékonyabb munka súlya nehezedett – mindez a folyamatosan növekvő adat és információ tenger nyomása alatt. A helyes cselekedet fontossága nagyobb volt mint bármikor.
 • 2016 - 2018
  Our History 2016 - 2018
  Profi megoldás: Növeljük értékeinket
  A Wolters Kluwer vállalat 2016-ban ünnepelte gazdag örökségének 180 éves fennállását. Miközben a vállalat jelentős változásokon ment át, bizonyos dolgok állandók maradtak: erős értékek és üzleti alapok, megalapozott birtokolt tudás és elkötelezett alkalmazottak, és technológiai innovációk – mindez az ügyfelek középpontban tartása mellett. A jövőben új kihívások és új lehetőségek várnak.
 • 2019 - 2021
  Our History 2019 - 2021
  Növeljük értékünket
  2019-ben elkezdtük új, hároméves stratégiánk megvalósítását, értékkínálatunk növelését, amelynek célja, hogy fejlesszük szakértői megoldásainkat, fejlesztjük saját szakértelmünket és megvalósítjuk az agilis működést. Ügyfeleinkkel közösen tovább folytatjuk a legfejlettebb technológiák alkalmazását, az összetett társadalmi problémák kezelését.

Együtt erősebbek vagyunk

Több mint 40 országban 19 000 kollégánk van, akiket inspirálnak a lehetőségek és a kihívások, és lelkesen cselekednek.

 • Mindenkivel őszintén és tisztelettel bánunk
 • Gondoskodó és visszafelé is juttató globális polgárok vagyunk
 • Eltökéltek vagyunk: keményen és okosan dolgozunk
 • Eredményes munkakörnyezetet teremtünk: inspiráljuk és támogatjuk egymást a siker elérésének érdekében 

Munkakörnyezetünk

Folyamatosan törekszünk a befogadó vállalati kultúra fenntartására, amellyel vonzzunk, fejlesztjük és megtartjuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, produktív és sokszínű tehetségeket.  Céljaidtól függően széles karrierlehetőségeket kínálunk.  Munkatársaink megosztják ismereteiket és támogatják az előmeneteledet.  Vezetőink célja, hogy mindenki fejlődjön, amihez olyan környezetet teremtenek, ahol Te alakíthatod a jövődet, amelyben fejlődhetsz.

Több mint 40 országban 19 000 alkalmazottunk van, akik egymást inspirálva érnek el sikereket

A karriered csak Rád vár

Szeretnéd megtalálni azt a pozíciót és azt a vállalatot, amely a sikereid és karriered szempontjából megfelelő. Mi szeretnénk megkeresni azt a kollégát, aki a megfelelő képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy hozzájáruljon a csapata, a vállalta sikereihez. Kiválasztási folyamatunk mindkét fél részére biztosítja a lehetőséget arra, hogy kiderüljünk, egymást keressük-e.

A folyamat a jelentkezéssel kezdődik, és remélhetőleg egy elfogadott ajánlattal zárul.  A kettő között elkötelezett csapatunk végigvezet minden egyes lépésen, a telefonos szűréstől kezdve az aláírásig azzal a végső céllal, hogy sikeres legyél a Wolters Kluwernél.

 
A különbözőség számít
A Wolters Kluwer vállalatnál folyamatosan törekszünk a befogadó vállalati kultúrára, hogy vonzzuk, fejlesszük és megtartsuk a kiváló teljesítményt nyújtó, produktív, elkötelezett és sokszínű tehetségeket, akikkel véghez vihetjük stratégiai céljainkat. Globális vállalatként kiemelkedő jelentőséggel bír a sokszínű munkaerő.

Divízióink

Célunk, hogy segítsük a szakembereket jelentős befolyást gyakorolni, amikor az a leginkább számít. Egészségügyi, adó- és számviteli, vállalati teljesítmény és ESG, pénzügyi és vállalati megfelelési, valamint jogi és szabályozási részlegünk szakértői megoldásokat kínál, segítve az emberek egészségének, jólétének, biztonságának és törvényes jogainak védelmét, miközben jobb szakembereket hoz létre az üzleti életben.